بهترین فیلم های اسکار 2021 /بهترین فیلم های نامزد اسکار
در این مطلب مانند بهترین فیلم های اسکار 2020 قصد داریم تا به معرفی فیلمهایی که در بخش بهترین فیلمهای اسکار 2021 انتخاب شدهاند بپردازیم. در این بخش با هشت فیلم منتخب سال 2020 که در مراسم اسکار 2021 نامزد شدهاند آشنا خواهید شد. ما به صورت جداگانه برای تمام این فیلمها در سایت نقد و بررسی جداگانه داریم که لینک کامل آنها در زیر هر مطلب ذکر شده است. در ادامه با سایت ساعت هفت با بهترین فیلم های اسکار 2021 همراه باشید.
با هم نگاهی به دهه ی اخیر و برندگان بهترین فیلم های اسکار می اندازیم.
بهترین فیلم سال ۲۰۱۰ : سخنرانی پادشاه (The King’s Speech) (بررسی فیلم سخنرانی پادشاه)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۱: آرتیست (The Artist) (بررسی فیلم آرتیست)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۲: آرگو (Argo) (بررسی فیلم آرگو)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۳: ۱۲ سال بردگی (12 Years a Slave) (بررسی فیلم دوازده سال بردگی)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۴: بردمن (Birdman) (بررسی فیلم بردمن)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۵: اسپات لایت (Spotlight) (بررسی فیلم اسپات لایت)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۶: مهتاب (Moonlight)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۷: شکل آب (The Shape of Water)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۸: کتاب سبز (Green Book) (بررسی فیلم کتاب سبز)
بهترین فیلم سال ۲۰۱۹ :انگل (Parasite) (بررسی فیلم انگل)
بهترین فیلم سال ۲۰۲۰: سرزمین آوارگان (Nomadland) (بررسی فیلم سرزمین آوارگان)
بهترین فیلم سال ۲۰۲۱: کودا (CODA) (بررسی فیلم کودا)
مطلب مرتبط: برترین فیلم های سینمایی سال 2020 که ارزش دیدن دارند
(برای دیدن لیست کامل بهترین های اسکار 2021 کلیک کنید)
مطلب مشابه:
The Father
“آنتونی هاپکینز” یکی از بزرگترین بازیگران تاریخ سینماست. او با درکی درست از شرایط فیزیکی و ذهنیاش، فیلمهای مناسب برای نقشآفرینی را انتخاب میکند. هاپکینز بخوبی میداند که در این سن و سال با چه نقشهایی میتواند هنر بازیگریش را بیشتر به رخ بکشد. البته این بدان معنا نیست که او تنها بخاطر شرایط سنی و جسمیاش توانسته عملکرد موفقیتآمیزی داشته باشد. هاپکینز آنچنان با دقت و ظرافت نقاط روشن و تاریک کاراکترش را به تصویر کشیده است که شما کاری جز تحسین او نمیتوانید انجام دهید. او همچون ستارهای دنبالهدار است که کسی نمیتواند چشم از آن بردارد. البته نباید از حضور موثر و پراحساس “اولیویا کلمن” بازیگر سرشناس انگلیسی که در سالهای اخیر بسیار خوش درخشیده است نیز براحتی گذشت. اگرچه هنرنمایی کلمن زیر سایه قدرتمند هاپکینز زیاد فرصت عرض اندام را پیدا نمیکند. اما او بازیگری کاربلد بوده و در همان زمانی که در اختیارش قرار میدهند بخوبی دغدغهها و مشکلات افراد نزدیک به بیماران آلزایمری را به تصویر میکشد.
نقد فیلم: بررسی فیلم The Father / ستاره دنبالهدار
Judas and the Black Messiah
“یهودا و مسیح سیاه” فیلمی درام بیوگرافی به کارگردانی و تهیهکنندگی Shaka King و نویسندگی او و Will Berson میباشد. این فیلم داستان زندگی «فرد همپتون» رئیس حزب پلنگ سیاه (Black Panther) و همینطور خیانت یکی از نزدیکترین افراد او که در اصل یکی از خبرچینهای سازمان FBI بود را روایت میکند. از جمله بازیگران فیلم میتوان به Daniel Kaluuya بازیگر بریتانیایی در نقش «فرد همپتون»، Lakeith Stanfield بازیگر آمریکایی در نقش ویلیام اونیل و همینطور Jesse Plemons بازیگر آمریکایی در نقش روی میچل اشاره کرد. یکی از بزرگترین نکات مثبت فیلم بازی عمیق و حیرت انگیز “دنیل کالویا” است که در دقایق مختلف فیلم مانند یک سخنران ماهر جلوی جمع ظاهر میشود و لحظات ناب و باورپذیری را به عنوان رئیس حزب پلنگ سیاه خلق میکند و یکی از مهمترین دلایل جذاب شدن فیلم نقش آفرینی او میباشد. در طول داستان فیلم با واقعیتهای تلخی از تاریخ آمریکا رو به رو خواهید شد که تاثیر عمیقی به خاطر بازی دیدنی بازیگرانش روی شما میگذارد.
نقد فیلم: بررسی فیلم Judas and the Black Messiah
Mank
خلاصه داستان: درسال ۱۹۴۰ فیلمنامهنویس هرمان جی منکویتس معروف به ” منک ” (با بازی گری اولدمن) به دلیل تصادف دچار سانحه شده بود و توانایی انجام امور را نداشت و با پایی گچ گرفته در ویکتوریلِ کالیفرنیا به استراحت میپرداخت. او تلفنی از ولز (Orson Welles) دریافت میکند که منک را به نوشتن فیلمنامهای برایش دعوت میکند. (فیلمنامهای به نام همشهری کین که بعدها منک و ولز به خاطر آن جایزه اسکار دریافت میکنند) منک از منشی خود ریتا الکساندرا (لی لی کالینز) میخواهد که نوشتهها را تایپ و ویراستاری کند. و زمان به عقب برمیگردد و ما شاهد سرگذشت و احساسات سرچشمه گرفته منک در زمان حال هستیم، از اولین برخوردش با ماریون دیویس(اماندا سایفرد) و اختلاف ناپوشیده با معشوقه او ویلیام راندولف هرست (چارلز دنس) که روزنامه نگاری تاثیر گذار و در عین حال قدرت طلب است و درصدد است با فرانک مریام فرماندار وقت کالیفرنیا حرفه خود را گسترش دهد و رسانه را بدست بگیرد و مدام منک را مورد آزار کلامی خود قرار داده و داستانهایش را بیاهمیت میخواند. دستیار منک در طول نوشتن داستان متوجه ارتباط بین نقشهای فیلمنامه و شخصیتهای واقعی پیرامون منک (مانند ماریون و راندولف) میشود و …
“گری اولد من” به دلیل فیزیک ظاهری و میمیک صورتش بدون گفتن دیالوگ میتواند احساسات “منک” را در شرایط نابسامانش بازگو کند و حالت ناپایدارش در مصرف الکل و قرار دادن او در وضعیت نقطه عطفهای داستان، نمایی بینظیر را ایجاد میکند که این بازی شکوهمند از تمرکز و احاطه کامل بر حرکات و زبان بدن این بازیگر وام میگیرد. این فیلم برخلاف آثار معمول فینچر عاری از هیجان و اتفاقات نامعمول است بلکه به زیبایی احساسات خالص را به نمایش میگذارد و در کنار آن موسیقیِ متنِ بسیار زیبای آن روح شما را نوازش میکند و در انتقال حال و هوای فیلم تاثیری دو چندان دارد. فیلم “منک ” به انگیزه هرمان برای نوشتن “همشهری کین” میپردازد و در این راه تمام شرایط حاکم بر هرمان و شرایطش را میسنجد و فینچر برای هرچه تکمیلتر کردن اثر خود از طرحی خلاقانه و ریزبینانه استفاده میکند تا به مانند کارنامه خود شاهکاری دیگر را خلق کند.
نقد فیلم: نقد و بررسی فیلم Mank / راز درخشش کلاسیک
Minari
فیلم میناری یکی از آثار ممتاز چند سال اخیر است که توسط لی ایزاک چانگ کارگردان آمریکایی کرهای ساخته شده است. فیلمی که تک تک لحظاتش ارزش وقتی که برایش میگذارید را دارد. از فیلمنامه بسیار قدرتمند و پرجزئیات آن بگیرید که با خلق شخصیتهای عمیق و متمایز شما را به عمق افکار و خواستههای شخصیتهایش سوق میدهد. تا اتفاقات معنیدار و دیالوگهای زیبا که در دقایق مختلف فیلم شما را تحت تاثیر خود قرار میدهد. همه اینها اما بدون قاببندیهای زیبا به همراه کلوزآپهای پراحساس و لانگ شاتهای تماشایی و بازی طبیعی و درونی بازیگران فیلم و همینطور آهنگهای بسیار شنیدنی و زیبا نمیتوانست تا این حد موفق باشد و یک فرم سینمایی کم نقص خلق کند. فیلمی که به راحتی شما را روی موج داستانش سوار میکند و یک زندگی واقعی و قابل لمس با شخصیتهایی متمایز و باور پذیر برایتان خلق میکند و داستان ساده زندگی آنها را به شکل کاملا لذت بخش و کم نظیر روایت میکند.
نقد فیلم: بررسی فیلم Minari / میناری فوق العاده
Nomadland (برنده ی نهایی)
فیلم Nomadland پر از قاب بندیهای زیبا در دل سرزمین آوارگان است. فیلمی که سکانسهای زیادی از زیباییها و بزرگی هستی دربرابر کوچکی و حقارت انسان درمقابل این همه عظمت به تصویر کشیده است. مانند به تصویر کشیدن دایناسوری عظیم در کنار کوچکی فرن، نور ستاره وگاست که از سال 1987 تابیده و هماکنون به چشمهای فرن بازتاب میکند، دریای خروشان و خشمگین در برابر فرن آرام، کوهستان عظیم و قدرتمند دربرابر کوچکی و البته بزرگی قلب او و…؛ همه اینها نشانه از عظمت دنیاست اما فیلم گوشزد میکند این خانه به دوشی فرن است که باعث شده کمی از این عظمت را بیشتر درک کند. در غیر این صورت او نیز سر در لاک خود مشغول سپری کردن عمرش بود نه اینکه در حال تجربه تک تک لحظههای زندگیش باشد.
نقد فیلم: بررسی فیلم Nomadland / خانه به دوش
Promising Young Woman
خلاصه داستان: کاساندرا “کَسی” توماس دختری ۳۰ ساله است که به همراه والدینش زندگی میکند. کَسی پس از خودکشی صمیمیترین دوستش “نینا” که قربانی تجاوز بوده با افسردگی و مشکلات روحی فراوانی دست و پنجه نرم میکند. او روزها در یک کافیشاپ مشغول به کار میباشد و شبهایش را با تظاهر به مستی و غیرهوشیاری در کلوبهای مختلف برای به تله انداختن مردان هوسباز میگذراند. اما پس از یکسری اتفاقات این سرگرمی شبانه دیگر روان آسیبدیدهی او را تسکین نمیدهد و تنها انتقام …
Promising Young Woman یک کُمدی سیاه دیدنی و تاملبرانگیز است. در این فیلم به تاثیرات بشدت منفی و گریبانگیرِ تجاوز برروی افراد نزدیک به شخصی که مورد تجاوز قرار گرفته و اطرافیان آنها پرداخته میشود. اینگونه آثار سوای ارزشهای سینمایی با هدف آگاهسازی و روشن کردن جامعه ساخته میشوند. پس هیچ ایرادی ندارد اگر لحن و شیوهی روایی آنها متفاوت و جدید باشد، زیرا ممکن است برخی افراد ارتباط بهتری با اینچنین روایتی برقرار کنند. بطورکلی فیلم “زن جوان آیندهدار” یک درام تند و تیز و درگیرکننده میباشد که در پایان سورپرایزی دلنشین برایتان تدارک دیده است تا مطمئن شود به این زودی فراموشش نخواهید کرد.
نقد فیلم: بررسی فیلم Promising Young Woman / انتقام فرازمینی
Sound of Metal
خلاصه داستان: روبن (Riz Ahmed) شخصیت اصلی داستان، درامریست که چند سالی است با لو (Olivia Cooke) که یک خواننده است آشنا شده و او زندگیاش را از منجلاب اعتیاد نجات داده است. آنها با ونی به سراسر کشور سفر میکنند و با اجرای کنسرتهای متال و پخش آلبوم امرار معاش میکنند. اما یک روز روبن به یکباره قدرت شنواییاش را از دست میدهد و دنیایی که او برای خود خلق کرده به یکباره…
فیلم صدای متال یکی از ویژههای سال 2020 محسوب میشود. شاید در کل جذابیت آنچنانی در داستان فیلم نبینید و بیشترِ دقایق فیلم را بازی درونی Ahmed و دیالوگهای بیصدای فیلم پر کرده است، اما محتوای اثر با استفاده از تکنیکها و افکتهای صوتی بسیار رسا و قابل درک به مخاطب منتقل میشود و اثری تاثیرگذار و ماندگار را برای بیننده خلق میکند. همچنین بازی Riz Ahmed در نقش روبن درونی و تاثیرگذار است و یکی از دلایل موفقیت فیلم بازی عمیق و پراحساس او محسوب میشود. فیلم صدای متال اثریست که بعد از دیدنش بارها به آن فکر خواهید کرد و یک حس ماندگار از خود در قلبتان به یادگار میگذارد. تاثیری که باعث میشود بهتر اطرافمان را ببینیم و قدر داشتههای نادیدنی خود را بهتر و بیشتر بدانیم…
نقد فیلم: بررسی فیلم Sound of Metal / نعمتهای نادیدنی
The Trial of the Chicago 7
خلاصه داستان: در آگوست سال 1968 در پی اعتراض به اعظامِ هزاران جوانِ آمریکایی به جنگِ ویرانگرِ ویتنام گروهی با دعوت از عدهای از نهادهای مختلف مردمی برای اعتراضِ مسالمت آمیز به شیگاگو محل اجلاس ملی حزب دموکرات میروند اما چند ماه بعد هشت نفر از رهبران آنها به اتهامِ تلاش برای ایجادِ شورش دستگیر شده و محاکمهای برای آنها ترتیب داده میشود که…
فیلم دادگاه شیکاگو هفت پر از لحظات دردآور است و با بازی قابل قبول بازیگرانش ، داستان منسجم و کارگردانی قدرتمند پرعمقتر شده است. فیلم قطعهای تلخ از تاریخ آمریکا را روایت کرده و در این راه پیامهای مهمی را در لابه لای سکانسهایش گنجانده است. فیلم دادگاه شیکاگو هفت با یک شروع نسبتا کنجکاو کننده آغاز میشود و شما را درگیر اتفاقاتش کرده و با یک سکانس تاثیرگذار به پایان میرسد، تا لحظاتی ماندگار را از خود در ذهن بیننده به یادگار بگذارد. اگر به دنبال دیدن فیلمی پرمضمون و بیادماندنی میگردید، فیلم The Trial of the Chicago 7 میتواند انتخاب خوبی برایتان باشد و ترکیبی از لحظات تلخ و طنز را برایتان بوجود خواهد آورد، هرچند اگر حوصله تماشای فیلمهای پردیالوگ را ندارید، دادگاه شیکاگو هفت فیلمِ پر دیالوگی است و ممکن است رضایتتان را جلب نکند…
نقد فیلم: بررسی فیلم The Trial of the Chicago 7 / محاکمه سیاسی
—
امیدواریم از مطلب “ بهترین فیلم های اسکار 2021 ” لذت برده باشید تا بعد…
خیلی عالی بودش ممنون