بررسی سریال Mindhunter فصل دوم

“شکارچی ذهن”(Mindhunter) یک سریال جنایی و مهیج آمریکایی ساخته شده توسط Joe Penhall و بر اساس کتابی با همین نام نوشته John E.Douglas و Mark Olshaker می‌باشد. اتفاقات و حوادث ذکر شده در این کتاب بر اساس واقعیت بوده است. در این سریال David Fincher و Charlize Theron کارگردان و بازیگر مشهور هالیوود نیز بعنوان تهیه کننده اجرایی حضور دارند. سریال Mindhunter نخستین بار در تاریخ ۱۲ اکتبر ۲۰۱۷ از Netflix پخش گردید.فصل اول این سریال توانست بخوبی نظر مردم و منتقدین را به خود جلب کرده و نقدهای مثبتی از هردو سمت دریافت کند.نتفلیکس فصل دوم این سریال را در ۱۶ آگوست ۲۰۱۹ پخش کرد.در اینجا به بررسی فصل دوم سریال Mindhunter ؛ این سریال جذاب و دیدنی می‌پردازیم.

اگر به دنبال خواندن مطالب بیشتر در مورد سریال های برتر می گردید به لیست بهترین سریال ها مراجعه کنید…

سریال mindhunter فصل دوم

خلاصه داستان…

دو مامور ویژه اف‌بی‌آی یک واحد تحقیقاتی جدید را راه‌اندازی می‌کنند.”بیل تنچ” و “هولدن فورد” ماموریت پیدا می‌کنند تا واحد علوم رفتاری را در اف‌بی‌آی تشکیل دهند. البته در این راه دکتر روانشناس “وندی کار” نیز به آنها کمک می‌کند .تمرکز اصلی آنها برروی مجرمینی است که مرتکب چندین قتل برنامه‌ریزی شده‌اند. آنها برای انجام بهتر اینکار با این افراد که آنها را قاتلین سریالی می‌نامند در زندان‌ها مصاحبه می‌کنند و …..

بررسی سریال Mindhunter فصل دوم /در اعماق ذهن هایی تاریک 1

بررسی کلی فصل دوم سریال Mindhunter ….

در فصل دوم سریال “Mindhunter” ما شاهد هیجان و کشش داستانی بالاتری نسبت به فصل اول این مجموعه هستیم. این حرکت روبه جلو نشان میدهد که سازندگان اثر از قبل مسیرشان را برای پیشروی داستان مشخص کرده‌اند. تجربه نشان داده سریال‌هایی که از ابتدا مسیرشان مشخص بوده و بدون در نظر گرفتن قضاوت‌های عموم به راهشان ادامه داده‌اند همواره موفق‌تر عمل کرده‌اند. البته زود است بخواهیم درباره سریال “Mindhunter” اینچنین نظری بدهیم اما تا به اینجای کار سریال توانسته این استاندارد مهم را حفظ کند. در ابتدای فصل دوم داستان زیادی شلوغ و درهم می‌باشد و در هر قسمت یک موضوع جدید به مسائل حل نشده قبلی اضافه می‌شود. اما در ادامه مسیر داستان شکل و مفهوم واضحتری به خود می گیرد و شما از سردرگمی خلاص می شوید. باید در نظر داشت که این سریال مانند دیگر سریال‌ها و فیلم‌های جنایی به دنبال شکار مجرمین و جنایتکاران نیست. بلکه با نگاهی تیزبینانه به دنبال شکار ذهن این افراد است.

بررسی سریال Mindhunter فصل دوم /در اعماق ذهن هایی تاریک 2

“بیل:درست و غلط یه بازیه؟ چالز منسون:درست و غلطی وجود نداره،فقط اتفاق افتادن و نیفتادنه!زندگی همینه که هست.”

چرا و چگونه این افراد دست به چنین اعمال وحشتناکی می زنند و چیزی که باعث تبدیل شدنشان از انسانهای معمولی به هیولاهایی خونخوار شده است آن چیزی است که کارگاهان این سریال دنبال می‌کنند. ریتم سریال در قسمت‌های میانی کمی کند و بی هیجان می‌باشد اما اگر این سریال را با حوصله و دقت تماشا کنید حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این حرف‌ها تنها مربوط به قاتلان سریالی و جنایاتشان نمی‌باشد. کافیست کمی دقت کنید تا متوجه شوید که این سریال انتقادهای بسیاری به سیستم آموزشی،اصول سیاسی،تبعیض نژادی و حتی تاثیرات منفی خانواده در تربیت برخی کودکان و شکل‌گیری شخصیتشان دارد. در فصل اول سریال بیشترین تمرکز بر روی شخصیت و زندگی خصوصی بازرس ویژه “هولدن فورد” با بازیِ “جاناتان گروف” بود. اما در این فصل ما وارد زندگی شخصی و مشکلات دو شخصیت اصلی دیگر داستان می‌شویم که نشان میدهد سازندگان سریال به شخصیت‌پردازی درست اهمیت می دهند. بازرس ویژه “بیل تنچ” با بازیِ”هولت مک‌کالانی” و دکتر روانشناس “وندی کار” با بازیِ “آنا تورو” که داستانشان در نوع خودش جالب توجه است.(در اینجا برای اسپویل نشدن سریال از پرداختن به داستان این شخصیت‌ها چشم‌پوشی میکنیم). اما تمرکز اصلی این فصل از سریال برروی قتل‌های زنجیره‌ای کودکان آتلانتا می‌باشد که بخش عمده‌ای از سریال به این جنایات وحشتناک میپردازد.

البته در این فصل شاهد حضور چندین قاتل سریالی معروف مانند پل بیتسون،تکس واتسون،دیوید برکوویتز و چند مورد دیگر هستیم. همچنین یک مصاحبه جذاب و دیدنی با “چارلز منسون” رهبر و مغز متفکر خانواده منسون را مشاهده می‌کنیم.در این فصل همانند فصل اول “دنیس ریدر” یا همان BTK Killer را نیز با سکانس‌هایی کوتاه و پراکنده مشاهده می‌کنیم.این امر نشان میدهد که سازندگان سریال قصد دارند به داستان این قاتل سریالی معروف نیز در فصل‌های آینده بپردازند.اما اگر بخواهند نحوه دستگیری او را نشان دهند نیاز به یک جهش زمانی بزرگ دارند که باید دید آیا این اتفاق خواهد افتاد یا اینکه آنها قصد دیگری از نشان دادن این قاتل در سریال دارند.

“چارلز منسون:زندان یه طرز فکره هممون حکم زندان‌های خودمون رو داریم نگهبانان زندان خودمونیم حبس خودمون رو می‌کشیم زندان توی ذهنته!”

در سریال “Mindhunter” با وجود اینکه در هر قسمت اتفاقات با ریتم متفاوتی دنبال می‌شود اما باز هم تمامی قسمت‌ها شما را برای دنبال کردن داستان ترغیب می‌کنند.انتخاب قتل‌های زنجیره‌ای کودکان آتلانتا به عنوان موضوع اصلی این فصل کمی ریسکی به نظر می رسد. زیرا هنوز مشخص نشده است که این قتل‌ها کار یک قاتل بوده یا اینکه یک فرقه برای رسیدن به اهدافشان دست به این جنایات زده‌اند. از این نظر برای سریالی که تمرکز آن برروی ذهن قاتلین روانی است این یک پرونده ریسکی بشمار میرود اما سریال در مسیری که پیش میرود با موضوعات جانبی دیگر این نقص را می پوشاند. تیم بازیگری سریال کم‌کم در نقشهایشان جاافتاده‌تر شده‌اند و بازیگرانی که نقش قاتلان سریالی را ایفا می‌کنند بسیار با دقت و خوب انتخاب شده‌اند.

همچنین در میان سازندگان این سریال شخصی حضور دارد که نامش با فیلم‌های جنایی و معمایی گره خورده است.”دیوید فینچر” کارگردان و تهیه‌کننده آمریکایی که فیلم‌هایی همچون هفت، زودیاک ، دختر گمشده و… را در کارنامه خود دارد. فینچر در این سریال علاوه بر تهیه‌کنندگی،کارگردانی هفت اپیزود از آن را تاکنون بر عهده داشته است.

امتیاز سایت ساعت هفت

امتیاز سریال mindhunter فصل دوم

عالی

در آخر میتوان گفت “Mindhunter”یا همان”شکارچیِ ذهن” یک سریال خوش ساخت و باکیفیت در ژانر خودش به حساب می‌آید. البته همانطور که قبلاً هم اشاره کردم در تماشای این سریال باید صبر و حوصله به خرج دهید زیرا هیجان و تَنش زیادی در طول سریال مشاهده نخواهید کرد. پس اگر صرفا به دنبال هیجان و کارگاه بازی هستید وقت خود را با دیدن این سریال تلف نکنید. اما اگر میخواهید سفری به اعماق ذهن این جنایتکاران (قاتلان سریالی) داشته باشید و با طرز فکر و بعضاً علت کارهایشان آشنا شوید این سریال می‌تواند برایتان جالب باشد. اگرچه به شخصه معتقدم فرقی نمی‌کند که شما از طرفداران سریال‌های جنایی باشید یا نه اگر این سریال را با دقت تماشا کنید از آن لذت خواهید بُرد.

امیدوارم از مطلب”بررسی سریال Mindhunter فصل دوم” لذت برده باشید تا بعد…

مقالات ویژه به روز شده

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها